Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra szeptember 1-jétől!
 

Big Phonics Workbook

Big Phonics Workbook
Big Phonics Workbook
Big Phonics Workbook
Big Phonics Workbook
Big Phonics Workbook
Big Phonics Workbook
Big Phonics Workbook
Big Phonics Workbook

Szeretnétek az angol írást és olvasást úgy gyakorolni, mint az angolok?


Ez a színes, élményekkel teli munkafüzet segíti a gyerekeket az angol hangzók és betűk felismerésében és használatában rövid szavak leírását gyakoroltatva. Érdekes színezők, rajzolós feladatok, másolási gyakorlatok biztosítják az alapvető olvasás és íráskészség kialakulását. A gyerekek imádni fogják a vicces illusztrációkat, örömmel dolgoznak majd a feladatokon oldalról oldalra, amelyeket színes matricákkal egészítünk ki, és minden elkészült feladatot újabb matricával jutalmazunk. A bright and lively workbook full of enjoyable activities to help children recognise letter-sounds and use them to write simple words. Lively colouring, drawing and copying activities provide an irresistible introduction to essential reading and writing skills. Children will love the cheerful illustrations and colourful pages as they work through the activities, helping musical cats, elevated elephants and penguins in the park along the way. Includes stickers to add to the fun.

7 150 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Very First Reading workbooks nagy kedvencek nálunk. Szerintem a Te gyermeked is szeretni fogja és rengeteget fogtok tanulni belőle. Nézd meg közelebbről!

Életkor:4+
Kiadó:Usborne

Oldalszám:128 + 16 oldal matrica
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2017,activity,book,gyerekkönyv,készségfejlesztő,matrica,meseolvasás,ovisoknak,sticker,szünidőre,usborne,workbook
Cikkszám
9781409545996
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.19 00:00
 - Faragóné Táltos Csilla
Elsős kisfiam írásképén nagyon sokat javított ez a könyv, úgy hogy a játékosság és az idegennyelv miatt észre sem vette, hogy ő most ír. Hálás vagyok!
2019.06.10 00:00
 - Foreither Eszter
Nekünk nagyon sokat segített ez a könyv! Annyira szuper!
simplepay_hu