Bán Annamária: Nevelj kétnyelvű gyereket!

Bán Annamária: Nevelj kétnyelvű gyereket!
Ez a könyv egy minden témát felölelő, magyar nyelvű útmutató és gyakorlati ötlettár a játékos otthoni nyelvátadáshoz. Kifejti, hogy a nyelvtanulás elkezdődhet már az iskola előtt is, akár otthon, szülői segítséggel, így még hatékonyabb, szórakoztatóbb és élményekkel teli lehet, sőt, újabb kapcsolatot jelenthet közted és gyermeked között.
Mi azoknak a szülőknek a titka, akik már elindultak ezen az úton, sőt, sikereket értek el? Egyáltalán, hogyan fogj hozzá? Miért lehetsz te a legjobb forrás gyermeked számára? Mi kell ahhoz, hogy valóban eredményesek legyetek? 8 év tapasztalatait és sok-sok tudományos kutatás eredményét összegzi ez a könyv, szól elméleti és rengeteg gyakorlati kérdésről.
4 900 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A kétnyelvű nevelésről szóló könyvek nagy kedvencek nálunk!

Életkor:Birth
Oldal: 214oldal
Szállítási határidő: Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Címkék
2019,book,gyerekkönyv,iskolásoknak,kétnyelvű nevelés,könyv,könyvajánló,nyár,ovisoknak,szünidőre,usborne
Cikkszám
nevelj_ketnyelvuen_01
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.06.19 00:00
 - Karsai Brigitta
Kevés fontosabb dolog van manapság mint a nyelvtanulás, emiatt nagyon örültem ennek a könyvnek, különösképp miután elolvastam!
2019.06.18 00:00
 - Bognár Betty
Fantasztikus könyv. Elengedhetetlen mindazoknak, akik esetleg még csak gondolkoznak és azoknak főleg akik már belekezdtek a kétnyelvű nevelésbe.
2019.06.15 00:00
 - Molnár Krisztina
Nagyon jó könyv. Ha nem lennék meggyőződve róla, hogy a kétnyelvű nevelés jó (még akkor is ha az én angolom annyira nem) akkor is megyőzne. Mindemellett sok hasznos tanács és ötlet került benne megfogalmazásra.