Axolotl finds a bottle

Axolotl finds a bottle

Az axolotlok is kalandra vágynak!

Szórakoztató történet kezdő olvasóknak, rímelő szöveggel és nagyszerű illusztrációkkal.


Ha tetszik ez a mese, érdemes vetned egy pillantást a Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD című könyvre, aminek az ára jóval kedvezőbb!

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

2 760 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Axolotl longs for adventure. One day, she finds an old bottle with something amazing inside. What could it be? This entertaining story for beginner readers has simple rhyming text, stylish illustrations and parents’ notes on phonics at the back of the book. With free online audio to listen to the story and weblinks to find out more about axolotls.

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Oldalszám:24 pages
Méret:210 x 210mm
Megjelenés: 2019, augusztus
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Usborne
Életkor
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781474959483
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.08.20 00:00
 - Dr. Pelbárt Szilvia
A legutóbbi nyaralásunkon kislányom a Pula Aquariumban látott egy igazi axolotl és amikor mondtam, hogy van is ilyen mesekönyv akkor rögtön meg is rendeltük. Azóta is sokszor olvastuk. Nagyon aranyos rímelős mese, várjuk, hogy az egyik új rímelős mesekönyv gyűjteményben CD-vel együtt is élvezhessük. Meg persze a kapcsolódó Mesemondó kihívást is, aminek ez is része lehet. Nagyon sokat segíthet később az olvasás tanulásban, a sokszor ismételt hangzókkal és rímekkel ez a phonics story.