Ape's Great Escape

Ape's Great Escape
Ape's Great Escape
Ape's Great Escape
Ape's Great Escape
Ape's Great Escape
Ape's Great Escape

A

A majmot lácon tartják szőlő lopás miatt, de  már van egy terve a szökésre. Vajon sikerül elszöknie az őrök elől?

 

Ha tetszik ez a mese, érdemes vetned egy pillantást a Fat Cat On a Mat And Other Tales, With CD című könyvre, aminek az ára jóval kedvezőbb!

 

A Phonics rendszer szerint rímekbe szedett szövegezésű, beszédes történetek, amelyek segítik a nem anyanyelvi beszélőt abban, hogy a lehető legszebben ejtse ki az angol szavakat, illetve kifejezően, de mégis egyszerűen kommunikálhasson.

 

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

 

2 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Ape’s in chains for stealing grapes. He has a cunning scheme to escape, but will the prison guards catch him? Find out in this entertaining story for beginner readers, with simple rhyming text and stylish illustrations throughout. A delight to share with very young children, and with parents notes on phonics at the back of the book.

Életkor:3+
Kiadó:Usborne

Méret:210 x 210mm
Oldalszám:24
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Címkék
2018,állatok,animals,book,gyerekkönyv,language,meseolvasás,new,nyelv,olvasás,reading,szünidőre,usborne
Cikkszám
9781474922111
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!