Wipe-Clean Halloween Activites

Wipe-Clean Halloween Activites

A kisgyermekeknek rengeteg gyakorlásra van szükségük a vonalvezetésben - ez egy elengedhetetlen képesség, amelyet meg kell tanulniuk, mielőtt betűket és számokat kezdenének írni.

Ez a szórakoztató foglalkoztató tele van Halloween-témájú feladatokkal, amelyek arra ösztönzik a gyerkőcöket, hogy kössék össze a pontokat, vegyék észre a különbségeket, oldják meg az útvesztőket és kövessék a szaggatott vonalakat a mellékelt speciális tollal, majd töröljék le és ismételjék meg.

 

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

With the help of a team of friendly animals, the activities in this book will build confidence in understanding the concept of fractions and provide plenty of practice. It includes secret notes for grown-ups, and all the answers are at the back of the book. Part of the Usborne Key Skills series that supports the maths children learn at school. Concepts covered include writing fractions, adding fractions, equivalent fractions and ordering fractions. The durable, wipe-clean pages allow children to practise again and again. Part of the Usborne Key Skills series that supports the maths children learn at school.

 

Életkor: 3+

Kiadó: Usborne

Oldal: 24 pages

Méret: 276 x 216mm

Megjelenés: 2020 szeptember

Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Usborne
Címkék
2020, szeptember,wipe-clean halloween,foglalkoztató,,angol,english,language,usborne
Életkor
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781474981187
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!