Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

My Reading Library 2
My Reading Library 2
104 545 Ft 
21 990 Ft

My Reading Library 2

My Reading Library 2
My Reading Library 2
My Reading Library 2
My Reading Library 2
Minikönyvtár

Ha szeretnéd, hogy gyermeked a lehető legtermészetesebben “tanuljon” angolul, szükséged lesz erre a szuperül szerteágazó angol könyvtárra! A megszámlálhatatlan szakmai díjat bezsebelő brit Usborne gyerekkönyvkiadó “My Reading Library” című, 50 db-os minikönyvtárát úgy alkották meg, hogy minimum egy évig élménydús segítséget adjon Neked és gyermekednek a játékos angol nyelvelsajátításhoz.

 

Figyelem! A szülinapos kuponkód ennél a terméknél nem használható!

 

A My Reading Library mesék szövegeinek nehézségi szintjei:

 

14 x First Reading Level ThreeEzen a szinten arra bátorítjuk az olvasót, hogy egyre gyakrabban olvasson és magabiztosságot szerezzen. A történetekben sok az ismétlés és viszonylag kevés a szöveg, így egyre gyakorlottabbnak érezi magát a gyermek és sikerélményt szerez.

16 x First Reading Level Four Ezen a szinten arra bátorítjuk az olvasót, hogy legalább 750 szavas olvasói szókincset építsen ki. A történetekben kevesebb az ismétlés, kiforrottabb a narráció, összetettebbek a mondatok és szószerkezetek.

20 x Young Reading Series One Ez a szint azoknak a gyermekeknek ideális, akik már szívesen olvasnak egyedül (vagy már "tanulnak" egy ideje angolul és jó a nyelvtudásuk), és lekötik őket a hosszabb történetek is. 48 oldalas könyvek tartoznak ebbe a csoportba. Vagy egy hosszabb történettel találkozunk, fejezetekre osztva, vagy több rövidebb mesét olvashatunk. Rövid mondatok és egyszerű nyelvtani szerkezetek jellemzik a történeteket, hétköznapi szókinccsel.  

A totyogósok mellett ne feledkezzünk meg azokról a kisiskolásokról sem, akik most kezdenek ismerkedni az olvasással angolul! Ezt a kiadványt ugyanis az angolszász országokban az olvasás tanítására és gyakoroltatására használják nagy sikerrel.

Azonnal elvihető   (1 db)
79
104 545 Ft 
21 990 Ft
Kezdete: 2024.01.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 79
Megtakarítás 82 555 Ft
Részletek

Inspire a lifelong love of reading in children with this fantastic library full of books. This great value set of fully illustrated story books is sure to suit all levels of reading ability. All fifty titles feature in the Usborne Reading Programme, a range that has been especially developed to help encourage young readers at home. Included are:

14 x First Reading Level Three titles

16 x First Reading Level Four titles

20 x Young Reading Series One titlesÉletkor:4+
Kiadó:Usborne
Szállítási idő:4-5 munkanap
Méret:254x203x134mm
Oldalszám:50 db könyv
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Életkor szerint
Óvodások (3-6 év)
Cikkszám
9781409591528
Videó
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Emily
2020.06.21
My daughter like it very much!
Czinkóczky Anna
2020.06.10
Profi bolt, jó a termék, elégedett vagyok.
Varadi Andrea
2019.07.15
Nagyon szeretjük ezt a könyvgyűjteményt. Már hosszabb, de kisgyermekek számára abszolut élvezhető meséket tartalmaz. Külön élmény, hogy érdekes ázsiai, afrikai eredetű mesék is a részét képezik. Kicsit hiányolom a rejtvényeket a végéről.
Márton Erika
2019.06.26
Szuper könyvcsomag akárcsak a zöld. Ha kicsit hosszabb mesét szeretne a lányom ebből válogatunk. Szintén biztos, hogy sokáig örömmel fogjuk forgatni a könyveket
Dr. Pelbárt Szilvia
2019.06.21
Anno Kristóf kapta ezt a könyvcsomagot,, Zsófi meg a zöldet. Zsófival nagyon sokszor választunk a hercegnős mesékből, amik a kötet young reading 1 részében vannak. Bár puzzle nincsen benne, de szoktam neki kérdéseket feltenni, amire szívesen válaszol, vagy szándékosan félreolvasom, amit ki javít. Elejétől végéig elolvastuk őket, vannak könyvek, amiket legalább ötször. Szóhasználata bonyolultabb, felnőttek számára is fejlesztő fordulatok vannak benne. Időnként vannak olyan kifejezések, amiket nem tud értelmezni Zsófi, akkor körül kell írni. Sok-sok képpel gazdagított.
Hasonló termékek