Illustrated Dictionary of Maths

Illustrated Dictionary of Maths

Informatív matematikai kéziköny, amelyet tematikusan úgy alakítottak ki, hogy lefedje a matematika minden aspektusát, az algebrától az a geometriáig, a térfogattól a vektorokig és a trigonometriáig.

A matematikai fogalmak egyszerű, egyértelmű meghatározásával, színes illusztrációkkal és diagramokkal, amelyek segítik az egyes témák tisztázását és megértését.

4 600 Ft
Beszállítói raktárban
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

An essential and informative maths study guide for SAT and GCSE students. Arranged thematically to cover all aspects of the maths curriculum, from algebra to APRs, volume to vectors and trigonometry to transformation. With clear definitions of mathematical terms and concepts, alongside colourful illustrations and diagrams to help clarify and explain each subject. Includes over 100 worked examples to show how to put theory into practice, as well as internet links to recommended maths websites.

Életkor: 11+
Kiadó: Usborne
Oldal: 128 pages
Méret: 240 x 170mm
Szállítási határidő:Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Usborne
Címkék
dictionary,illustrated,képes,szótár,maths,matematika,angol,english,language,usborne
Cikkszám
9781409546962
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!