Kérdése van? Hívjon minket! +36/30 2517437

Don't Tickle the Unicorn!
Don't Tickle the Unicorn!
7 150 Ft

Don't Tickle the Unicorn!

Don't Tickle the Unicorn!
Don't Tickle the Unicorn!
Don't Tickle the Unicorn!

Jobb, ha nem próbálod megcsikizni az unikornist! A kicsik képtelenek lesznek ellenállni a puha simizős plüss felületnek, hogy újból és újból hallhassák a különböző varászlények hangait. A unikornis után érkezik a sárkány, a főnix és a jeti akit csikizhetünk, a könyv végén pedig mind összegyűlnek egy közös dalra!

 

A That's not my... sorozat alkotóinak új sorozata a legkisebbek számára. Ebben a könyvben viszont nem csak matatni lehet, de az állatok hangját is megismerhetitek.

Azonnal elvihető   (1 db)
7 150 Ft
Részletek

You'd better not tickle the unicorn... because it just might neigh if you do! This delightful interactive book combines touchy-feely patches with sounds: as well as the unicorn, little children will enjoy tickling the dragon, phoenix and yeti to find out what noises they make. At the end of the book, all of the animals make their noises at the same time, along with a bouncy tune guaranteed to get everyone dancing.

 

Életkor: 6 months+
Kiadó: Usborne
Oldal: 10 pages
Méret: 200 x 200 mm
Megjelenés: 2021 június
Szállítás: Ha ez a termék beszállítói raktárban van, a szállítási idő a beszállítótól függően 2-3 hét. Ha a termék készleten van, a szállítás 4-5 munkanap. Megértésed köszönjük!

Adatok
Gyártó
Usborne
Életkor szerint
Babák (0-3 év)
Cikkszám
9781474993876
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek